طولانی شدن روند بهبود زخم با مصرف الکل

محققان موسسه تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه لویولا در، می وود (Maywood) با انجام یک مطالعه جدید، تاثیر مصرف الکل در طولانی تر شدن التیام زخم را مورد بررسی قرار داده اند. 

به گزارش ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، این تحقیق تجربی و کلینیکی به بررسی علت طولانی شدن التیام زخم در مجروحانی که مشروبات الکلی مصرف نموده اند، پرداخته است. 

یه گفته ی محققان، 20 تا 40 درصد بیماران امریکایی که در بیمارستان بستری می شوند، وابستگی به الکل یا سوء استفاده از الکل را دارند.

به نقل از سایت Medical NewsToday، یکی از مشکلات اصلی آسیب دیدگان حوادث رانندگی، تیراندازی و یا آتش سوزی، تعاملات الکل و زخم تحت درمان بیماران است که منجر به عفونت محل جراحی می شود.

افزایش عفونت محل عمل جراحی باعث طولانی شدن مدت بستری بیماران به میزان دو برابر عادی می شود. همچنین نرخ بالاتری از پذیرش مجدد مشاهده شده است که به  دو برابر احتمال مرگ در بیماران بستری می انجامد.

محققان بیماریهای عفونی، موسسه تحقیقات ایمونولوژی و سیستم بهداشتی دانشگاه لویولا در Maywood، برای اولین بار به ارائه یک توضیح برای اینکه چرا روند زخم در این بیماران بهبودی طولانی تر  می شود، پرداخته اند.

محققان با استفاده از یک مدل آزمایشگاهی یک الگوی معمول از نوشیدن مشروبات الکلی را 3 روز پس از قرار گرفتن در معرض الکل و پس از 4 روز بدون مصرف الکل مشاهده نموده اند.

محققان کشف کردند که نوشیدن مشروبات الکلی، یک نوع از سلول های سفید خون به نام ماکروفاژ را کاهش می دهد. کار ماکروفاژها این است که موجب حفاظت زخم در برابر باکتری و گرد و غبار موجود در محیط شده و مانع از بروز عفونت می شود.

نولید پروتئین در ماکروفاژها در افرادی که در معرض الکل قرار می گیرند، دچار اختلال در تولید یک پروتئین شده و تعداد آنها کاهش می یابد. این پروتئین به نام ماکروفاژ التهابی پروتئین 1 آلفا، و یا MIP-1α است.

همچنین MIP-1α، تولید پروتئین دیگر به نام کرامپ  "CRAMP" را بر عهده دارد که موجب تولید پپتید ضد میکروبی می کند. 

محققان می گویند: این اثرات به احتمال زیاد، به بسته شدن زخم و تاخیر یا کاهش میزان عفونت کمک می کند.

به تازگی گزارش اخبار پزشکی امروز، در یک تجزیه و تحلیل از موسسه ملی سوء استفاده از الکل و الکسیم (NIAAA)، حاکی از این است که سالیانه در حدود 5000 نفر از جوانان آمریکایی با سن کمتر از 21، به علت حوادث، قتل و خودکشی های ناشی از مصرف الکل جان خود را از دست می دهند.

نتیجه این پژوهش در شماره آوریل 2014، نشریه ایمونولوژی منتشر شده است.

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : یک شنبه 24 فروردين 1393 | 15:4 | نویسنده : stAr |
.: Weblog Themes By BlackSkin :.